HomeMobileAndroidGoogle Maps primeste optiunea Live View AR pentru a facilita navigatia pedestra

Google Maps primeste optiunea Live View AR pentru a facilita navigatia pedestra

Opțiunea Live View devine acum disponibilă pentru a facilita navigația pedestră cu Google Maps.
Opțiunea Live View devine acum disponibilă pentru a facilita navigația pedestră cu Google Maps.

Anunțată încă din luna februarie ca fiind în teste, opțiunea Live View din Google Maps este acum disponibilă publicului general. Prin ea, navigația pedestră prin orașele mari, folosind Google Maps devine infinit mai simplă, pentru că indicațiile de orientare sunt aplicate peste imaginea live provenită de la camera foto. O chestie similară, dar pentru navigația auto a fost prezentată acum mulți ani de Route66, pe bani, evident.

Așa că începând cu această săptămână, facilitatea Live View (testată până acum de utilizatorii cu titlul de local Local Guide) va putea fi folosită de toți cei ce au aparate iOS și Android cu suport ARCore sau ARKit. Live View va funcționa oriunde este disponibilă facilitatea Street View și se va activa prin simpla orientare a camerei foto către clădirile din jur pentru ca AI-ul Google să le poată recunoaște folosind bineînțeles și locația GPS.

Combinația GPS, acces la internet, camera foto și datele culese de funcția compas, Google Maps va putea să vă ofere detalii mult mai clare pentru navigație. Cei ce au folosit măcar o dată Google Maps într-un oraș mare știu cât de mare ajutor este noua opțiune, nemaifiind nevoie ca utilizatorul să facă câțiva pași pentru ca aplicația să detecteze corect direcția de deplasare.

Folosiți Live View ori de câte ori vreți să primiți indicații corecte de navigație prin Google Maps.

Cum se activează Live View din Google Maps: porniți aplicația, alegeți destinația, clic pe Directions/Walking Directions și apoi Live View.

Baftă! Sper să vă ajute în vacanță.

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep