HomeFeaturedFocusMicrosoft lanseaza Windows 10 20H1 build 18956 pentru Fast Ring

Microsoft lanseaza Windows 10 20H1 build 18956 pentru Fast Ring

Microsoft lanseaza Windows 10 20H1 build 18956 pentru Fast Ring cu o nouă interfață Network Status și Cortana.
Microsoft lanseaza Windows 10 20H1 build 18956 pentru Fast Ring cu o nouă interfață Network Status și Cortana.

După ce săptămâna trecută Microsoft a lansat în Fast Ring build-ul 18950 cu schimbări minimale, ieri a venit 18956, tot pentru Fast Ring, unde schimbările majore sunt legate de noua interfață Network Status, mici modificări la notificări și noi aplicații Calculator și Cortana.

Noul design pentru Network status.

Noua interfață Network & Internet este regândită pentru a oferi mai multe informații direct din pagina principală din setări. Se observă rapid detaliile despre tipul de conexiune activă și cantitatea de date transferată.

Partea de notificări de care vorbeam anterior aduce mai multe detalii atunci când este trecut mausul peste o notificare, informațiile asociate aplicațiilor devin mai clare, există un link direct către zona de setări direct în Action Center și se poate anula sunetul pentru toate tipurile de notificări, tot din Action Center. Sortarea notificărilor se face în mod standard pe principiul LIFO – adică ultima notificare este cea afișată prima.

Am înțeles că jumătate din utilizatorii înrolați în Windows Insider ce au limba implicită setată pe engleză, vor primi accesul la noua aplicație Cortana și în perioada următoare primesc și noua interfață a aplicației Calculator.

Și Cortana primește îmbunătățiri legate de interfață.

Există și o listă măricică de bugfix-uri și îmbunătățiri, dacă vreți să o parcurgeți, o puteți face urmând link-ul de aici. Și tot acolo veți găsi și lista de probleme cunoscute, asociate build-ului Windows 10 20H1 18956.

Cele mai importante probleme sunt legate de nefuncționarea anumitor cititoare Realtek SD și blocări datorate soluțiilor anti-cheat din anumite jocuri.

Build-ul pare unul stabil, așa că dacă vă tentează, dați-i drumul la download!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep