HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z20 prezentat oficial, flagship cu doua ecrane

ZTE Nubia Z20 prezentat oficial, flagship cu doua ecrane

ZTE Nubia Z20

Iată o soluție mai puțin obișnuită (dar foarte incitantă) la ecranul nederanjat de orificii și notch-uri: posibilitatea de a folosi pentru selfie-uri sistemul de camere foto de pe spatele terminalului. ZTE Nubia Z20 propune însă o abordare diferită de Asus ZenFone 6 și în loc să aducă camere foto de pe spate în față, duce un display pe partea din spate, pentru a încadra mai bine subiectul. Nu cred că greșesc când spun că ZTE Nubia Z20 este primul flagship veritabil cu două display-uri.

Legat de partea de flagship, cred că prezența unui chipset Qualcomm Snapdragon 855+ combinat cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 512 GB lămurește deja lucrurile. Există și versiuni ceva mai accesibile, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate de stocare de 128 GB sau 8 GB de RAM și aceeași memorie internă de 128 GB.

ZTE Nubia Z20

Sistemul de trei camere foto al lui ZTE Nubia Z20 este compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli, unul telephoto de 8 megapixeli (capabil de zoom optic 3x) și unul ultra-wide de 16 megapixeli.

Ecranul principal este un AMOLED de 6,42 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9), iar ecranul secundar, cel de pe spatele telefonului (care funcționează ca display always-on) este tot un AMOLED, de 5,1 inchi și rezoluție HD+.

Telefonul este echipat cu două cititoare de amprentă, plasate lateral, pe fiecare latură, iar acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 27W. Lateralele au și senzori de presiune și pot fi folosite pentru a declanșa anumite acțiuni, pe modelul brevetat de HTC cu Edge Sense. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața ZTE peste.

Prețurile pentru ZTE Nubia Z20 încep de la aproximativ 500 de dolari și ajung până la 595 dolari, în funcție de verisiunea de memorie. Evident, sunt prețuri valabile pentru China.

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep