HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 10 a fost certificat de TENAA si pare aproape de...

Huawei Enjoy 10 a fost certificat de TENAA si pare aproape de un anunt oficial

Huawei Enjoy 10

Un nou terminal Huawei se arată la orizont. A obținut deja certificarea TENAA, necesară vânzării pe piața din China și se pregătește de un anunț oficial. Este vorba despre Huawei Enjoy 10, spun surse apropiate de producătorul chinez și, ca o consecință a certificării menționate ceva mai sus, avem lista completă cu specificații tehnice pentru acest terminal mid-range.

Huawei Enjoy 10 va fi construit în jurul unui display de 6,59 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), care nu este deranjat de niciun notch sau orificiu, ceea ce înseamă că vom avea un mecanism de tip pop-up pentru camera foto frontală. La interior se va găsi chipsetul proprietar Kirin 710, iar la nivel de memorii, avem fie 4 GB de RAM cu 64 GB de memorie internă, fie 6 GB de memorie RAM cu capacitate internă de stocare de 128 GB.

Huawei Enjoy 10

Camera foto frontală este de 16 megapixeli, în timp ce pe spate avem un sistem de trei camere foto. Un senzor principal de 48 megapixeli (quad bayer) este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu EMUI 9.1 peste el, iar acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh. Deocamdată nimic despre încărcarea rapidă.

Nu sună rău deloc ceea ce are de propus Huawei Enjoy 10, iar un preț cinstit ar face lucrurile și mai atractive.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep