HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A30s si Samsung Galaxy A50s prezentate oficial

Samsung Galaxy A30s si Samsung Galaxy A50s prezentate oficial

Samsung Galaxy A50s

Producătorul coreean duce mai departe sistemul de denumiri și adaugă un s în finalul numelui altor două terminale: Samsung Galaxy A30s si Samsung Galaxy A50s. Avem astfel modificări la două telefoane care au făcut volume frumoase de vânzări pentru companie, cu o mențiune specială pentru Galaxy A50, cel mai popular telefon în Europa în al doilea trimestru al lui 2019.

Noul Samsung Galaxy A50s (o să încep cu el din motivele expuse mai sus) se remarcă în primul rând prin textura în patru suprafețe de pe spatele telefonului. Este denumită Prism Design de către Samsung și se regăsește și în numele culorilor în care telefonul este disponibil.

Dincolo de aspect, avem modificări majore la sistemul de trei camere foto de pe spatele terminalului. Noul senzor principal este de 48 megapixeli. Este însoțit în continuare de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Și camera foto frontală a crescut la 32 megapixeli.

Samsung Galaxy A50s

În rest se cam păstează specificațiile de la generația anterioară, cu un display Super AMOLED Infinity U de 6,4 inchi și 2340 x 1080 pixeli rezoluție (notch în formă de picătură în partea de sus și senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în ecran), un chipset Exynos 9610, o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, respectiv 128 GB și un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 15W.

Samsung Galaxy A30s propune același design pe partea din spate, ca și fratele său mai mare. Se schimbă sistemul de camere de pe spate. Avem acum un senzor principal de 25 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Senzorul pentru citirea amprentei digitale s-a mutat sub display.

Samsung Galaxy A30s

În rest, aceleași trăsături ca generația anterioară, cu un ecran de 6,4 inchi, dar de această dată doar rezoluție HD+, memorie RAM de 3 sau 4 GB, stocare internă de 32, 64 sau 128 GB, chipset Exynos 7904, acumulator de 4000 mAh și cameră frontală de 16 megapixeli.

Compania coreeană nu a oferit detalii comerciale despre Samsung Galaxy A30s si Samsung Galaxy A50s. În măsura în care acestea ies la iveală, vă vom ține la curent.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep