HomeFeaturedFocusSamsung a listat oficial noul chipset Exynos 9825

Samsung a listat oficial noul chipset Exynos 9825

Exynos 9825

Momentul a fost atent ales, chiar înainte de anunțul oficial al vârfului de gamă Samsung Galaxy Note10/Note10+. Evident, un smartphone de top merită un chipset de top, așa că producătorul coreean a venit cu noul vârf de gamă și la nivel de chipset-uri.

Fanii nu trebuie să se entuziasmeze prea tare, nu este o mare diferență față de generația anterioară, Exynos 9820. Practic avel același procesor și același GP, nu diferă absolut nimic. Totuși, noul Exynos 9825 este construit pe noua tehnologie EUV pe 7nm, însă chiar și așa, mie tot a manevră de marketing îmi miroase mai mult. Iar comparația de mai jos (via GSM Arena) este elocventă în acest sens.

Exynos 9825

Cam același lucru l-a făcut și Qualcomm, când a anunțat noul Snapdragon 855+.

La nivel declarativ, noul Exynos 9825 va aduce performanțe îmbunătățite, mai ales în partea de grafică (gamerii ar trebui să se simtă gâdilați), cu un consum mai eficient de energie. Sunt curios dacă în aplicațiile de benchmark se va vedea vreo diferență, deși ea nu prea are de unde să vină.

Repet, este mai degrabă o mișcare de marketing, una care să îi asigure viitorului Galaxy Note10+ un statut de vârf de gamă de necontestat.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep