HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 8 si Redmi Note 8 Pro prezentate oficial

Xiaomi Redmi Note 8 si Redmi Note 8 Pro prezentate oficial

Redmi Note 8 Pro

Iată că a venit și acest moment, al anunțului oficial pentru Xiaomi Redmi Note 8 si Redmi Note 8 Pro. Două telefoane despre care au leak-uit informații de ceva vreme, două telefoane care au de dus mai departe moștenirea în materie de cifre de vânzări a predecesorilor lor. Mai mult Redmi Note 8 Pro vine și cu o premieră absolută. Este primul smartphone anunțat oficial cu o cameră foto de 64 megapixeli. Motiv suficient pentru a începe cu el prezentarea noastră.

Redmi Note 8 Pro este construit în jurul unui display LCD de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), cu un notch mic, în formă de picătură, în partea de sus. La interior avem noul chipset MediaTek Helio G90T, cu procesor octa-core (2 x Cortex-A76 + 6 x Cortex-A55) și GPU Mali-G76MC4. O nouă premieră, cred, în piața de smartphone. Chipset-ul este asociat cu o memorie RAM de 6 GB (stocare de 64 GB sau 128 GB) sau de 8 GB de RAM (cu memorie internă de 128 GB).

Redmi Note 8 Pro

Pe spate găsim un sistem foto format din patru camere. Senzorul principal, așa cum spuneam, este de 64 megapixeli (Samsung ISOCELL Bright GW1). Al doilea senzor este un ultra-wide de 8 megapixeli. Ultimii doi senzor, ambii de 2 megapixeli sunt unul de adâncime și unul dedicat macro. Camera foto frontală este de 20 megapixeli.

Un acumulator de 4500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 18W și un Android 9.0 Pie cu MIUI 10 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate.

Telefonul are mici feature-uri pentru zona de gaming. Cele mai notabile sunt o răcire cu lichid și posibilitatea de conectare la net și prin wireless și prin 4G în același timp.

Redmi Note 8 Pro

Prețurile pentru Xiaomi Redmi Note 8 Pro merg de la aproximativ 175 euro până la 225 euro, în funcție de versiunea de memorie.

Fratele mai mic, Redmi Note 8 se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 665. La nivel de camere foto, senzorul principal de pe spate scade la 48 megapixeli, restul de trei rămân neschimbați. Camera frontală este acum de doar 13 megapixeli. Modulul care integrează camerele foto s-a mutat acum în lateral, pe partea stângă.

Redmi Note 8

Dimensiunea ecranului este de doar 6,3 inchi, dar se păstrează rezoluția.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, cu același suport pentru încărcarea rapidă de 18W. Sistemul de operare este identic.

La nivel de memorii avem trei variante. Prima, cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă. Celelalte două, cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB sau 128 GB. Prețurile încep de la aproximativ 125 de euro și merg până la 175 euro.

Xiaomi Redmi Note 8 si Redmi Note 8 Pro vor deveni disponibile la începutul lunii septembrie.

via AndroidCentral

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep