HomeFeaturedFocusUn chipset Qualcomm misteros spulbera competitia. Sa fie oare Snapdragon 865?

Un chipset Qualcomm misteros spulbera competitia. Sa fie oare Snapdragon 865?

Snapdragon 865

O platformă de teste cu un chipset Qualcomm a rulat aplicația de benchmark Geekbench acum două zile și a lăsat acolo câteva urme. Sub numele de cod Qualcomm Kona ARM 64, scorul realizat în Geekbench este peste orice rezultat realizat până acum de vreun smartphone. 12.915 puncte în testele multi-core înseamnă un scor spectaculos, care promite mult. Entuziaștii spun că acesta este de fapt noul Snapdragon 865, chipset-ul de top care va echipa majoritatea flagship-urilor în 2020.

Platforma care a rulat în Geekbench a avut instalat un Android 10 și s-a bazat pe o memorie RAM de 6 GB. Probabil că la nivel de RAM telefoanele care se vor baza pe acest chipset vor plusa față de cei 6 GB de pe această platformă.

Snapdragon 865

Frecvența raportată în Geekbench este de 1,8 GHz, însă cel puțin un nucleu de pe noul Snapdragon 865 (presupunând că se va păstra repartiția acestora la fel ca la generația anterioară), va avea o frecvență ce va trece de 3,0 GHz. Iar performanțele viitoarelor vârfuri de gamă vor reflecta acest lucru.

Dacă ne uităm pe istoricul Qualcomm, anunțul noii generații de chipset-uri de top ar trebui să aibă loc undeva în luna decembrie. Mai este timp destul până atunci, așa că probabil că vor mai apărea și alte leak-uri despre Snapdragon 865, cu atât mai mult cu cât în această perioadă de testare platforma va trece și prin alte aplicații de benchmark.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep