HomeFeaturedFocusMotorola One Action prezentat oficial, un nou smartphone 21:9

Motorola One Action prezentat oficial, un nou smartphone 21:9

Motorola One Action

În ciuda unor zvonuri care spuneau că la Motorola One Action nu vom mai vedea acel display alungit, cu aspect 21:9, care ne-a impresionat plăcut atât la Motorola One Vision, dar mai ales la Sony Xperia 1, iată că producătorul japonez a mers totuși pe aceeași rețetă. One Action păstrează aceleași linii de design, dar propune câteva schimbări destul de importante. Poate cea mai interesantă (și cea care dă și numele terminalului) este reprezentată de funcțiile de tip action camera pe care le are sistemul foto de pe spatele terminalului.

Motorola One Action

Toate aceste funcții sunt posibile datorită senzorului ultra-wide de 16 megapixeli, care combină patru pixeli într-unul singur, capabil de filmări fullHD (1080p) la 60 fps și care oferă stabilizare electronică a imaginii. Nu realizează fotografii, pentru acestea sunt folosiți senzorul principal de 12 megapixeli și cel de adâncime de 5 megapixeli. Combinație care poate face și filmări 4K la 30 fps.

Ce îmi place mult la acest Action Camera este posibilitatea de a filma landscape chiar și atunci când telefonul este ținut vertical.

Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă, sub logo-ul Motorola, iar camera foto frontală este de 12 megapixeli. Este integrată într-un orificiu care perforează ecranul de 6,3 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2520 x 1080 pixeli) și aspect 21:9.

La interior găsim o combinație de chipset Exynos 9609 (octa-core până la 2,2 GHz) cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot microSD de tip hibrid.

Un sistem de operare Android 9.0 Pie (telefonul face parte din programul Android One al celor de la Google) și un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 10W completează lista detaliilor care merită amintite.

Motorola One Action

Motorola One Action va fi disponibil și în România, în magazinele partenere, în scurt timp, la un preț recomandat de 1199 lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep