HomeFeaturedFocusNoul Motorola Razr va ajunge in Europa in decembrie, la un pret...

Noul Motorola Razr va ajunge in Europa in decembrie, la un pret de 1500 euro

Motorola Razr 2019

Este vorba despre proiectul de telefon cu ecran pliabil, care va concura cu Samsung Galaxy Fold și Huawei Mate X și care pare să aibă un avantaj din perspectiva prețului asupra competitorilor săi care apelează la acest artificiu inedit de design. Însă nu trebuie omis din ecuație faptul că noul Motorola Razr nu va avea specificații de top, precum cele două terminale amintite mai sus. Din acest punct de vedere, pariul Motorola pare unul ușor riscand. Pe de altă parte, designul va trezi multe nostalgii. Sunt mulți fani care încă suspină atunci când își aduc aminte ce însemna Motorola Razr pe vremuri.

Despre noul Motorola Razr se știe că va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 710 și va avea două configurații de memorie. Una cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă și una cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Motorola Razr 2019

Ecranul interior va avea o diagonală de 6,2 inchi și o rezoluție de 876 x 2142 pixeli atunci când este desfăcut. Va mai exista un display exterior, care să permită afișarea notificărilor și a altor informații fără a fi nevoie să mai fie deschis telefonul, cu rezoluție de 600 x 800 pixeli și diagonală mult mai mică.

Se mai vorbește despre o capacitate a acumulatorului de 2730 mAh.

Așa cum spuneam, nu sunt tocmai specificații de top. Și asta s-ar putea să cântărească destul de mult în ochii fanilor și ai doritorilor. Aici este marea provocare pentru Motorola. Sunt curios cum va fi primit acest terminal. Sunt și mai curios să îl văd, să îl țin în mână. Fotografiile reprezintă propuneri de concepte venite din partea fanilor, s-ar putea ca modelul real să difere destul de mult.

via LetsGoDigital

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep