HomeFeaturedFocusTeasing oficial pentru Redmi Note 8 Pro

Teasing oficial pentru Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro

Este telefonul despre care se spune că va debuta cu un senzor foto de 64 megapixeli (evident, de tip quad bayer, care va combina patru pixeli într-unul singur, pentru rezultate finale de 16 megapixeli). Așa că este normal ca oficialii companiei chineze să se mândrească cu Redmi Note 8 Pro, care are acum și o dată clară de lansare. Se pare că evenimentul va avea loc pe 29 august, așa că nu mai este prea mult de așteptat.

Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro pare să aibă, din imaginea publicată pe rețelele de socializare de către oficialii companiei, un sistem de patru camere foto pe partea din spate. Trei dintre acestea sunt integrate într-un soi de modul alungit, care cuprinde și cititorul de amprentă digitală, în timp ce al patrulea se află în lateral, împreună cu flash-ul.

În fotografie mai putem observa și o nuanță chiar interesantă de verde.

În cadrul aceluiași eveniment se va lansa oficial și modelul Note 8, pe lângă Redmi Note 8 Pro. Nu este foarte clar dacă și acesta se va bucura de același senzor foto de 64 megapixeli, însă cel mai probabil versiunea standard va fi mai slabă inclusiv la nivel de camere foto.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep