HomeFeaturedFocusXiaomi Mi A3 pus in vanzare

Xiaomi Mi A3 pus in vanzare

Xiaomi Mi A3

Deși a fost anunțat oficial cu o lună de zile în urmă, Xiaomi Mi A3 a fost pus în vânzare de-abia ieri. Chiar dacă prima piață pe care o atacă terminalul cu un raport preț/specificații foarte atractiv este cea din India, m-am gândit că nu strică să ne aruncăm o clipă ochii asupra sa. O să ajungă și la dispoziția fanilor din România, chiar mai repede decât ne-am aștepta, așa că este bine să știm cu ce vom avea de-a face.

Xiaomi Mi A3 este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6 inchi, cu rezoluție HD+ (1560 x 720 pixeli, aspect 19,5:9) și care integrează cititorul de amprentă digitală. Are și un notch în formă de picătură în partea de sus, care găzduiește camera foto frontală.

Xiaomi Mi A3

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 665 și trei combinații de memorii. Una cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, una cu 4 GB de RAM și stocare de 128 GB și una cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă va fi disponibilă exclusiv pe piața din India. Toate variantele au un slot microSD de tip hibrid.

Pe partea din spate, Xiaomi Mi A3 are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Al doilea senzor este un ultra-wide de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, de 2 megapixeli, este de adâncime. Camera frontală este de 32 megapixeli.

Un acumulator de 4030 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă de 18W și un Android 9.0 Pie stock (telefonul face parte din programul Android One) completează lista cu detalii tehnice. Xiaomi Mi A3 are un preț de vânzare de aproximativ 180 dolari pentru varianta cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și aproximativ 225 dolari pentru versiunea cu 6 GB de RAM și 128 GB stocare internă. Prețuri valabile în India, evident.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep