HomeFeaturedFocusToate detaliile tehnice despre Oppo Reno 2

Toate detaliile tehnice despre Oppo Reno 2

Oppo Reno 2

Terminalul tocmai a trecut pe la TENAA pentru certificare și a lăsat suficiente urme încât să nu mai aibă secrete din punct de vedere tehnic. Oppo Reno 2 păstrează elementele definitorii de la prima generație, în frunte cu mecanismul pop-up (de tip aripă de rechin) pentru camera foto frontală. Dar vine și cu îmbunătătățiri în anumite zone, pentru a fi mai atractiv pentru public.

Oppo Reno 2 este construit în jurul unui display AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+. Așa cum este și normal pentru un telefon cu mecanism pop-up, ecranul nu mai este deranjat de notch-uri și orificii, având margini extrem de înguste. În plus, integrează și cititorul de amprentă digitală.

Oppo Reno 2

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 730 cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB sau 256 GB. Există și slot microSD dedicat.

Pe spatele lui Oppo Reno 2 se va găsi un sistem de patru camere foto. Senzorul principal va avea o rezoluție de 48 megapixeli. Este însoțit de un telephoto de 13 megapixeli, de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Acumulatorul va avea capacitatea de 4000 mAh și va oferi suport pentru încărcare rapidă de 20W. Sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie cu ColorOS 6.0 peste el.

via DroidShout  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep