HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Mix 4 va avea un senzor foto de 108 megapixeli

Xiaomi Mi Mix 4 va avea un senzor foto de 108 megapixeli

Xiaomi Mi Mix 4

Lupta asta a cifrelor aiuritoare în piața de smartphone pare să nu aibă vreo limită. Fie că vorbim de memorii RAM, capacități interne de stocare (până aici cred că lucrurile au cât de cât o logică), număr de camere foto sau megapixeli pentru acestea, lucrurile par că alunecă pe o pantă cel puțin ciudată. Și nu ar fi rău, dacă utilizatorul final ar vedea diferențele la nivel palpabil.

Pe acest făgaș se înscrie și strategia celor de la Xiaomi. După ce au anunțat oficial (la nivel de teasing) că viitorul terminal Redmi Note 8 va avea un senzor foto de 64 megapixeli, acum par că vor să meargă și mai departe.

Există zvonuri din surse destul de credibile care afirmă că viitorul Xiaomi Mi Mix 4 va avea un senzor foto de 108 megapixeli. Evident, va funcționa și aici tehnologia care combină patru pixeli într-unul singur, pentru fotografii finale de 27 megapixeli. Mi Mix 4 vrea să fie primul terminal care să folosească acest senzor foto. S-ar putea să îi iasă, seria Mi Mix de la Xiaomi și-a uimit fanii încă de la prima apariție cu tot felul de premiere.

Legat de Xiaomi Mi Mix 4, mai există zvonuri despre prezența unui chipset Quacomm Snapdragon 855+, dar și despre un acumulator cu suport pentru încărcare ultra-rapidă, de 45W. Pare spectaculos, așa cum a fost întotdeauna această familie de telefoane.

via TME   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep