HomeFeaturedFocusVivo iQOO Pro si Vivo iQOO Pro 5G prezentate oficial

Vivo iQOO Pro si Vivo iQOO Pro 5G prezentate oficial

Vivo iQOO Pro 5G

Sub brandul iQOO, focusat pe zona de gaming, Vivo lansează oficial două terminale de top. Sunt aproape identice, singura deosebire fiind conectivitatea 5G prezentă la cel care are și în denumire acest simbol. În rest, între Vivo iQOO Pro si Vivo iQOO Pro 5G nu este nicio diferență, ambele sunt la fel de spectaculoase (versiunea 5G este mai grea cu două grame). Vorbim despre terminale cu trăsături de flagship și cu preț destul de interesant.

Vivo iQOO Pro (la fel ca fratele său 5G) este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,41 inchi și 2340 x 1080 pixeli rezoluție, prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera frontală. Ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală.

Vivo iQOO Pro 5G

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 855+, un acumulator de 4500 mAh cu suport pentru încărcare ultra rapidă de 44W și un Android 9.0 Pie cu Funtouch 9 peste el. Pe spate găsim un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 12 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 12 megapixeli.

La nivel de memorii, există mai multe combinații de Vivo iQOO Pro si Vivo iQOO Pro 5G. Varianta standard poate avea 8 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare (preț de vânzare aproximativ 400 euro) sau 12 GB de RAM și 128 GB memorie internă (la un preț de aproximativ 445 euro). Versiunea cu conectivitate 5G vine cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă, la un preț de aproximativ 480 euro, 8 GB de memorie RAM și capacitate de stocare de 256 GB, la un preț de 510 euro, sau 12 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, la 520 euro.

Toate prețurile sunt valabile pentru piața din China, acolo unde telefonul este disponibil (versiunea 4G). Nu se cunosc detalii despre disponibilitatea globală.

via TME   

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep