HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A91, un viitor mid-range cu pretentii de flagship

Samsung Galaxy A91, un viitor mid-range cu pretentii de flagship

Samsung Galaxy A91

Se pare că s-ul de la finalul denumirii telefoanelor din seria Galaxy A, care evidențiază modele modernizate pentru finalul lui 2019, cu mici îmbunătățiri la nivel de specificații tehnice, va deveni anul viitor un 1. Acesta se va adăuga în loc de 0-ul din denumire. Și cel mai cum moț dintre membrii viitoarei familii va fi modelul Samsung Galaxy A91.

Nu se știe când ar putea să apară oficial, dar se cunosc deja câteva detalii despre acest flagship wannabe. Una dintre cele mai spectaculoase specificații tehnice pare să fie suportul pentru încărcarea ultra-rapidă de 45W. Chestie care îl va așeza pe acest Samsung Galaxy A91 alături de Galaxy Note10+.  

Bine, spectaculos de-a dreptul mi se pare și senzorul foto de 108 megapixeli pe care îl va integra Galaxy A91. Acesta va face parte dintr-un sistem de patru camere foto, alături de un senzor ultra-wide de 16 megapixeli, unul telephoto de 12 megapixeli (cu suport pentru zoom optic 5x) și unul de tip 3D ToF, cel mai probabil.

Sună destul de interesant acest terminal, dar nu se știe dacă îl vom vedea oficial anul acesta. Poate va prinde perioada de shopping de dinainte de sărbătorile de iarnă.

Aceeași sursă a confirmat și existența unul model Galaxy A90 5G, care să reprezinte o alternativă mai accesibilă pentru cei ce vor să se bucure de rețelele 5G.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep