HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S6 prezentata oficial, tableta flagship cu S Pen

Samsung Galaxy Tab S6 prezentata oficial, tableta flagship cu S Pen

Samsung Galaxy Tab S6

Compania coreeană a prezentat oficial vârful său de gamă din zona tabletelor. Și chiar dacă este un segment pe care mulți îl văd deja îngropat, trebuie să admit că mie îmi place cum se prezintă Samsung Galaxy Tab S6, cel puțin pe hârtie. Avem o tabletă cu specificații de top, utilată pentru zona de productivitate/business (cu S Pen) care vine și cu câteva premiere interesante. Prima tabletă cu o cameră foto ultra-wide (pe spate se găsește un sistem dual camera), dar și prima tabletă cu senzor de citire a amprentei digitale integrat în display.

Samsung Galaxy Tab S6 este construită pe o platformă Qualcomm Snapdragon 855, combinată cu o memorie RAM de 8GB și o capactiate internă de stocare de 256 GB. Există și o variantă ceva mai accesibilă, cu memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB. Ambele au și slot microSD, pentru a crește capacitatea de stocare (cu până la 1 TB).

Samsung Galaxy Tab S6

Ecranul este un Super AMOLED de 10,5 inchi și rezoluție de 2560 x 1600 pixeli (aspect 16:10). Pentru zona de multimedia, experiența este completată de cele 4 difuzoare tunate de AKG, cu suport pentru Dolby Atmos. Sistemul de camere foto de pe spate are un senzor principal de 13 megapixeli și unul ultra-wide de 5 megapixeli, iar camera frontală este de 8 megapixeli.

Acumulatorul de 7040 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (18W) și sistemul de operare Android 9.0 Pie cu One UI peste el completează lista de specificații care merită amintite. Tableta oferă suport pentru Samsung DeX.

Samsung Galaxy Tab S6

S Pen-ul are un acumulator propriu de 0,35 mAh care îi oferă 10 ore de autonomie. Oricum, se încarcă automat când este introdus în locașul său. Încărcarea completă durează aproximativ 10 minute. Funcționează și ca telecomandă în diferite aplicații, inclusiv în cele de redare de conținut multimedia.

Ca și accesorii dedicate, merită amintită carcasa de tip cover cu tastatură inclusă, care transformă tableta Samsung Galaxy Tab S6 într-un instrument de business ce poate rivaliza cu notebook-urile ultra portabile. Cel puțin până la un punct, ca să nu fiu acuzat de prea mult entuziasm.

Samsung Galaxy Tab S6

Prețurile pentru Samsung Galaxy Tab S6 încep de la 649 dolari și ajung până la 729 dolari. Pentru fiecare variantă de memorie există și versiune cu slot SIM pentru conectivitate 4G.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep