HomeFeaturedFocusVivo Z5 prezentat oficial, mid-range atractiv cu pret bun

Vivo Z5 prezentat oficial, mid-range atractiv cu pret bun

Vivo Z5

Treaba asta cu prețul este, deocamdată, valabilă pentru piața din China. Pentru că oficialii companiei nu au detaliat disponibilitatea lui Vivo Z5 în afara pieței din țara natală. Însă telefonul arată bine și propune specificații interesante, astfel că merită câteva minute din atenția noastră. Oricum, există și canale mai puțin oficiale (magazinele online din China care fac livrări și în Europa), care permit inclusiv utilizatorilor din România să acceseze telefoanele Vivo.

Vivo Z5 este construit în jurul unui display de 6,38 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), prevăzut cu un mic notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Ecranul Super AMOLED integrează cititorul de amprentă digitală.

Vivo Z5

La interior avem un chipset  Snapdragon 712 combinat cu o memorie RAM de 6 sau de 8 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64, 128 sau 256 GB. Rezultă astfel variante pentru toate gusturile și buzunarele.

Pe spatele lui Vivo Z5 se găsește un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli (Quad Bayer), un senzor wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli, cu același sistem care combină patru pixeli într-unul singur pentru rezultate de 8 megapixeli.

Acumulatorul lui Vivo Z5 are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (22,5W), iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu Funtouch OS 9.1 peste el.

Sunt disponibile trei culori cu nume pretențioase (Aurora Illusion, Holographic Illusion și Bamboo Forest Night), iar prețurile merg de la aproximativ 230 dolari până la 330 dolari, în funcție de versiunea de memorie.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep