HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9T Pro lansat oficial in Europa

Xiaomi Mi 9T Pro lansat oficial in Europa

Xiaomi Mi 9T Pro

Așa cum era de așteptat și cum se zvonise de mai multe ori, sub numele de Xiaomi Mi 9T Pro se găsește de fapt un Redmi K20 Pro. Probabil că a fost ales un nume cu mai mult impact pe piețele europene, ceea ce este explicabil. Mai puțin logică este așteptarea de câteva luni de la apariția lui Redmi K20 Pro până la expansiunea sa pe piețele europene. Probabil că oficialii companiei au o explicație.

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi 9T Pro este un adevărat vârf de gamă, cu trăsături de necontestat. Un chipset Qualcomm Snapdragon 855, un cititor de amprentă integrat în ecran, un sistem pop-up pentru camera frontală de 20 megapixeli, un sistem de trei camere foto pe spate sunt doar câteva argumente în această direcție. Toate detaliile tehnice sunt identice. Plus acumulatorul de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 27W.

Fac o scurtă paranteză pentru sistemul de trei camere foto de pe spatele lui Xiaomi Mi 9T Pro. Senzorul principal este de 48 megapixeli, cel ultra-wide de 13 megapixeli, iar cel de-al treilea, de 8 megapixeli, este un telephoto.

Partea cea mai frumoasă este legată de prețurile de vânzare. Atractive ca de obicei când vine vorba despre un telefon Xiaomi. Modelul cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB are un preț de 399 euro, în timp ce varianta care urcă memoria internă la 128 GB costă 440 euro. Pe toate piețele mari din Europa, livrările încep săptămâna viitoare.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep