HomeFeaturedFocusUtilizatorii Amazon Echo au parte de o surpriza placuta: Amazon music poate...

Utilizatorii Amazon Echo au parte de o surpriza placuta: Amazon music poate fi folosit fara abonament, dar cu reclame

Utilizatorii Echo pot folosi gratuit Amazon Music, dar cu reclamă.
Utilizatorii Echo pot folosi gratuit Amazon Music, dar cu reclamă.

Amazon a făcut o surpriză plăcută utilizatorilor de Amazon Echo din UK, oferindu-le posibilitatea să folosească Amazon Music gratuit, în schimbul rulării reclamelor. Practic, fără Prime sau Amazon Music Unlimited se poate asculta muzică și stații radio, direct din Amazon Music pe dispozitivele Alexa ce includ Echo, Echo Dot, Echo Show 5 and Echo Input.

Eu am contul făcut pe UK și inițial nu mi-am dat seama că a fost introdusă această opțiune, cu toate că de vreo 10 zile fetele mele s-au tot jucat cu Amazon Music. Abia acum mi-a picat fisa, când am văzut o informare de genul ăsta pe T3.

Așa că dacă aveți un Amazon Echo, dar nu vreți să plătiți un abonament Amazon Music și totuși vreți să vă bucurați de o parte din funcționalitatea sa (practic cam același lucru dat și de Spotify free), atunci încercați câteva comenzi simple:

Alexa, play Rock FM Romania” pentru a porni postul de radio.

“Alexa, play Iron Maiden” ca să ascultați un post de radio Iron Maiden.

“Alexa, play nineties music” pentru redarea unei selecții de muzică din anii ’90.

“Alexa, play classical music” pentru muzică clasică.

Sau orice altă chestie vă trece prin cap. E drept, reclamele sunt destul de lungi și uneori pot deveni plictisitoare – cred că de fapt asta e și ideea Amazon: dau un fel de Amazon Music gratuit, ca oamenii să vadă despre ce e vorba, pun reclamă la greu ca să îi enerveze în speranța că unii vor achiziționa abonamentul Unlimited cu peste 2 milioane de melodii și zeci de mii de posturi radio cu diverse genuri muzicale.

E o treabă faină și merită încercată. Încă nu îmi dau seama dacă disponibilitatea este doar pe Amazon UK sau merge și pe DE sau .COM.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep