HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Motorola One Action

FOTO: cum arata Motorola One Action

Motorola One Action

O fotografie de presă cu Motorola One Action, scăpată înainte de momentul anunțului oficial (care pare destul de aproape), ridică și ultimele urme de mister legate de aspectul acestui viitor terminal. Nu prea mai rămâne loc de incertitudini, vedem un telefon cu o construcție apropiată de cea a lui Motorola One Vision, care mi-a plăcut atât de mult. Se păstrează inclusiv punctul principal al acestei atracții, ecranul alungit, cu proporție 21:9 (diagonală 6,3 inchi).

Se pare că se vor păstra și câteva specificații tehnice, inclusiv chipsetul Exynos 9609, produs de Samsung.

Motorola One Action va avea trei versiuni de memorie: una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, una cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB și una cu aceeași memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe partea din spate, terminalul va fi prevăzut cu un sistem de trei camere foto. Două dintre acestea vor fi de 12,6 megapixeli, unul dintre ele ultra-wide. Cel de-al treilea, probabil că va fi de adâncime. Tot pe spate se va găsi și cititorul de amprentă.

Camera foto frontală va fi tot de 12,6 megapixeli. Sper să nu fie vreo eroare, se cam repetă această rezoluție ușor atipică. Acumulatorul va avea o capacitate de 3500 mAh, iar sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie.

Așa cum spuneam, lansarea oficială a lui Motorola One Action nu poate fi departe. Acela va fi momentul în care se va face lumină în ceea ce privește restul detaliilor despre acest telefon.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep