Nokia 7.2

S-a tot vorbit despre Nokia 7.2, care nu mai are secrete din perspectiva configurației, deși nu a fost încă lansat oficial. S-a făcut vâlvă și pe marginea modulului circular de pe spatele telefonului, care integrează camerele foto.

Iată că acum au ieșit la iveală fotografii reale care pretind că înfățișează respectivul modul circular de pe Nokia 7.2. Se pare că acestea au fost publicate pe Twitter de Joachim Kuss, Head of Communications for Zeiss Group, partenerul Nokia pe zona de camere foto. Probabil că nu aceasta a fost intenția, pentru că au fost șterse la scurt timp. Însă ochii vigilenți ai presei de specialitate au surprins momentul.

Nokia 7.2 camera

Modulul respectiv nu este o noutate, pentru o perioadă destul de lungă de timp a fost (și încă mai este) un fel de semn distinctiv pentru un alt producător de smartphone. Las mai jos o imagine grăitoare în acest sens.

Nokia 7.2 camera

În rest, Nokia 7.2 va fi prezentat oficial la IFA, peste o săptămână, alături de fratele său mai mic, Nokia 6.2, care se va bucura de același design. Nu mai este mult până la acel moment, în care vom avea toate piesele puzzle-ului.

via GSM Arena

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here