HomeFeaturedFocus1 milion de Huawei Mate 30/Pro vandute in 3 ore

1 milion de Huawei Mate 30/Pro vandute in 3 ore

La finalul săptămânii trecute Huawei și-a deschis primul magazin în Shenzhen și odată cu treaba asta am aflat că în doar trei de ore de când a fost pusă în vânzare seria Mate 30/Pro s-au înregistrat de șase ori mai multe comenzi decât în cazul seriei P30. Mai exact, Mate 30/Pro a fost comandat de peste 1 milion de ori, în China.

Pentru că în afara Chinei blocada SUA se resimte și încă nu a fost anunțată o dată clară de livrare pentru Mate 30/Pro. Cu un milion de bucăți vândute în doar trei ore, Huawei are un start bun în cursa către 20 de milioane, doar că până acolo mai e foarte mult și tare mă îndoiesc că fără suportul SUA (care să permită folosirea 100% a serviciilor Google) ținta va putea fi atinsă.

Deși pare să fie un proces simplu, instalarea neoficială a serviciilor Google Play pe Mate 30 nu e chiar la îndemâna oricuui, lucru ce probabil se va simți negativ în vânzări – dacă plătești peste 1000 EUR pe un flagship, te aștepți să îl poți folosi la maxim, fără diverse tweak-uri și ROM-uri terțe.

via GC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep