HomeFeaturedFocusApple continua sa se faca de ras si lanseaza al doilea patch...

Apple continua sa se faca de ras si lanseaza al doilea patch de iOS (13.1.1) in mai putin de 2 saptamani

În mai puțin de două săptămâni de la lansarea iOS 13 Apple a dat două patch-uri ca să facă sistemul de operare folosibil. Și e posibil ca lucrurile să nu se oprească aici.
În mai puțin de două săptămâni de la lansarea iOS 13 Apple a dat două patch-uri ca să facă sistemul de operare folosibil. Și e posibil ca lucrurile să nu se oprească aici.

Apple continuă să ne arate cum își bate joc de utilizatori, lansând al doilea patch de iOS 13 în mai puțin de două săptămâni de la lansarea cu fanfară a noului sistem de operare. TRend-ul de la iOS 11 încoace se menține: Apple nu e în stare să testeze sistemul de operare iOS, așa că lasă fraierii – scuze, fanii – să facă asta. iOS 13 e un dezastru, lansat în pripă ca să poată funcționa iPhone 11, a avut parte de un patch programat încă din prima zi. Inițial trebuia să fie testat mai bine iOS 13.1, doar că presată de utilizatori, Apple a lansat patch-ul mai repede. Pentru ca doar două zile după asta să mai aducă încă un patch ca să repare alte probleme majore (bateria e una dintre ele, Siri și opțiunea de restore care nu merge) apărute după 13.1.

Prin urmare, iOS 13.1.1 e disponibil pentru download și dacă ați urcat în trăsura iOS 13, atunci sunteți nevoiți să îl descărcați și să îl instalați rapid. Și să sperați că nu mai apar alte probleme în următoarele zile.

iOS 13.1.1 repară bug-uri majore legate de optimizarea bateriei (o grămadă de utilizatori s-au trezit că le moare iPhone-ul mult mai repede decât se așteptau), posibilitatea de restaurare a unui iPhone și inconsecvențe ale lui Siri pe noua serie iPhone 11 ca să nu mai amintesc și de niște bug-uri de Safari și problema de securitate asociată tastaturilor third party.

Nu sună bine deloc. Dacă încă nu ați instalat iOS 13.1.1, faceți-o repede.

via Apple

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep