HomeFeaturedFocusTutorial: cum folositi Split View, Multitasking si Slide Over pe iPadOS

Tutorial: cum folositi Split View, Multitasking si Slide Over pe iPadOS

Câteva tutoriale video din care puteți vedea cum se folosesc noile funcții slide over, split view și multitasking în iPadOS 13.1.
Câteva tutoriale video din care puteți vedea cum se folosesc noile funcții slide over, split view și multitasking în iPadOS 13.1.

Aveți noul iPadOS și nu știți cum să folosiți noile funcții? Vă spun imediat!

După ce am instalat noul iPadOS 13.1 pe iPad-ul fetiței mi-am dedicat niște timp să mă joc cu el – am retrăit cu plăcere sentimentul de Windows RT pe care îl am și acum când lucrez pe Surface RT, doar că pe un hardware mai rapid. Am putut să accesez multe dintre funcții în mod similar cu cele de pe Windows RT – partea de split view și redimensionarea ferestrelor, partea de multitasking – doar că am fost nevoit să mă documentez puțin și pentru altele.

Pot să vă spun că iPadOS chiar face util iPad-ul și pentru altceva în afară de browsing și vizionarea de filme – cred că pentru un elev modern este un excelent instrument de documentare în vederea realizării proiectelor de la școală. Chiar i-am arătat fetiței mele cum să îl folosească, aștept să văd cât de ușor o poate face.

Și cel mai simplu mod de a înțelege noile funcționalități a fost să îi arăt, folosind chiar materialele video publicate de Apple:

Cum se folosește Slide Over?

Cum se folosește Split View?

Cum se editează rapid textul în iPadOS?

Și nu în ultimul rând, cum se scrie mai rapid cu Quick Path:

Acum că ați înțeles ce și cum, puteți să vă bucurați de noua experiență de folosire a tabletei.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep