AcasăMobileAndroidAndroid 9 Pie ajunge pe HTC U11 in Romania

Android 9 Pie ajunge pe HTC U11 in Romania

Android 9 Pie pentru HTC U11 e disponibil in România.
Android 9 Pie pentru HTC U11 e disponibil in România.

În seara asta am observat că în sfârșit (adică după aproape un an de la lansarea oficială!) Android 9 Pie e disponibil pentru HTC U11 și în România. Pachetul are 1.28 GB și vine sub forma update-ului 3.34.401.1. A trecut cel puțin o lună de când am văzut primele detalii legate de disponibilitatea Android 9 Pie pe HTC U11 la nivel global.

Am văzut că se instalează foarte repede și nu strică nimic de pe smartphone (cel puțin pe cel pe care l-am testat eu). Din informațiile publicate de HTC leate de Anroid 9 Pie știm că pe lângă eliminarea Google+ din BlinkFeed, prea multe schimbări nu o să vedem.

Dacă încă nu ați primit actualizarea, mergeți la settings și verificați manual update-ul. Și vă recomand să folosiți o conexiune WiFi, pentru că 1.28 GB e o bucată destul de mare pentru trafic pe conexiunea mobilă.

Dacă observ chestii noi și interesante după update-ul la Android 9 Pie o să vă dau de știre. Până atunci, spor la download!

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro