HomeFeaturedFocusRealme XT anuntat oficial, premium mid-range interesant

Realme XT anuntat oficial, premium mid-range interesant

Realme XT

Se îmbogățește familia cu un nou membru, acum când Realme XT a văzut lumina zilei. Terminalul face parte din segmentul numit mai nou premium mid-range, adică partea de sus a categoriei, aproape de zona de high-end. Are trăsături care denotă acest lucru și vine și cu un aspect modern, elegant. Plus o paletă de culori inedite, caracterizate de un efect de trecere între două nuanțe, numit de companie Hyperbola Light Streak. Una peste alta, chiar arată bine!

Realme XT

Realme XT este construit în jurul unui display de 6,4 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Este un Super AMOLED cu margini foarte înguste și cu un notch în formă de picătură în partea de sus a ecranului, care integrează și cititorul de amprentă digitală.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 712. Memoria RAM poate fi de 4 GB, de 6 GB sau de 8 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Toate variantele au și slot microSD.

Sistemul de patru camere foto de pe spatele lui Realme XT se bazează pe un senzor principal de 64 megapixeli (Samsung GW1). Combină patru pixeli într-unul, pentru fotografii cu rezoluția finală de 16 megapixeli, însă are și un mod Ultra 64MP, care generează poze de 9216 × 6912 pixeli. Al doilea senzor este un ultra-wide de 8 megapixeli, în timp de ultimii doi, de câte 2 megapixeli fiecare, sunt de adâncime și pentru macro.

Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Acumulatorul lui Realme XT este de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 20W. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața Oppo (ColorOS 6) peste el. Există și o promisiune oficială de upgrade la Android 10.

Realme XT

Prețurile încep de la aproximativ 200 euro pentru varianta cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și ajung până la 240 euro pentru cea de top, cu 8 GB de memorie RAM și 128 GB capacitate internă de stocare. Cu o oprire intermediară la 215 euro (6 GB + 64 GB). Nu-i rău!

via Realme  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep