HomeFeaturedFocusHonor Play 3e lansat oficial, entry-level de 100 de dolari

Honor Play 3e lansat oficial, entry-level de 100 de dolari

Honor Play 3e

Dacă nu ar fi fost valabil pentru piața din China, prețul de 100 de dolari al lu Honor Play 3e chiar ar fi fost atractiv. Însă pe piața natală a acestui terminal s-ar putea să existe și alte alternative care să se încadreze în acest buget, unele chiar mai interesante. Însă și Honor Play 3e rămâne  un telefon destul de bun pentru prețul cerut, chiar dacă specificațiile sale nu ies în evidență.

Honor Play 3e

Play 3e este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek MT6762R cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Există și o versiune cu 3 GB de RAM și 64 GB de memorie internă, care are un preț de vânzare de aproximativ 125 dolari. Toate ascunse în spatele unui ecran de 5,71 inchi și prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus.

Camera foto principală este de 13 megapixeli (da, este una singură) și nu este însoțită pe partea de spate și de un cititor de amprentă digitală. Acesta lipsește din peisaj fiind înlocuit de funcția Face Unlock. Camera frontală este de 5 megapixeli.

Un acumulator de 3020 mAh și un Android 9.0 Pie cu EMUI 9.1 peste el completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate.

Honor Play 3e este deja disponibil pentru precomandă, pe piața din China, iar livrările încep în câteva zile.

Via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep