Vodafone marcheaza incheierea achizitiei UPC cu mai multe beneficii pentru clienti in ofertele de mobil si servicii (p)

0
Mai multe beneficii pentru clienți cu noile oferte de mobil și servicii fixe de la Vodafone.
Mai multe beneficii pentru clienți cu noile oferte de mobil și servicii fixe de la Vodafone.

După finalizarea achiziției UPC, Vodafone face publice noile oferte pentru abonați. Acestea cuprind mai multe beneficii pentru clienți pe ofertele de mobil și servicii fixe, totodată clienții au acum acces la experiențe complete de mobil, internet și televiziune.

Noile oferte sunt concepute să răspundă nevoilor tuturor clienților Vodafone și UPC, atât persoane fizice, cât și persoane juridice, precum și pe cele ale noilor clienți.

Experiența angajaților Vodafone România în ceea ce privește produsele mobile și profesionalismul specialiștilor UPC în ceea ce privește serviciile TV și cele de internet fix se transpun acum în beneficii noi pentru clienții persoane fizice și juridice, disponibile din 18 septembrie.

Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic – Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

„Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Sunt foarte fericită că avem ocazia să le oferim românilor soluții noi și competitive de comunicare convergentă și de divertisment. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri. Vom continua să investim și să dezvoltăm noi servicii și oferte speciale la aceeași calitate superioară pentru a continua să oferim cele mai bune experiențe de pe piață clienților noștri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

Printre bonusurile de bun venit oferite de Vodafone tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC putem enumera date mobile nelimitate (trafic de internet nelimitat, la viteze 4G, valabil doar pe teritoriul României) și mii de ore de filme și seriale disponibile oricând (acces la pachetul TV Premium din aplicația Vodafone TV, disponibilă în App Store și Google Play), în aplicația Vodafone TV, precum și acces la cele mai interesante competiții sportive (se va activa bonusul automat și vei avea acces la canalele LOOK Sport, LOOK Plus HD și LOOK Sport HD, pe întreaga perioadă 17 septembrie – 16 octombrie 2019) prin serviciile de televiziune digitală UPC. Clienții persoane fizice care utilizează în prezent servicii Vodafone sau UPC se pot bucura de o experiență completă alegând ceea ce li se potrivește cel mai bine în cea mai bună rețea de date mobile, cu cel mai mare număr de canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi, primind extra-beneficii în valoare de 100 euro, la achiziția la achiziția de noi servicii. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina  https://impreuna.vodafone.ro/.  

Pentru clienții business, există o suită completă de servicii menite să susțină digitalizarea afacerii lor, inclusiv cea mai bună experiență Wi-Fi și acoperire extinsă în cadrul sediilor, dar și o listă completă și diversificată de canale TV și multiple beneficii nelimitate prin abonamentele Red Infinity. Pe lângă aceasta, companiile se pot bucura de soluții complete de securitate cibernetică și de cloud hosting. Pentru a celebra acest moment împreună și pentru a răsplăti loialitatea clienților business, Vodafone și UPC au creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Mai multe detalii sunt disponibile pe adresa https://www.vodafone.ro/business/impreuna/index.htm.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 24 de țări, 42 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix şi 14 milioane de clienţi ai serviciilor TV, incluzând toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați https://www.vodafone.ro/.

UPC România este o companie Vodafone UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă prin intermediul unor reţele superioare şi prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienții la lumea digitală și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piaţa din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar şi a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here