HomeFeaturedFocusTCL PLEX prezentat oficial, primul telefon sub brand TCL, care va fi...

TCL PLEX prezentat oficial, primul telefon sub brand TCL, care va fi disponibil si in Europa

TCL PLEX
TCL PLEX

Iată că după o perioadă destul de lungă în care a realizat telefoanele care s-au vândut sub brandurile Alcatel și BlackBerry, compania chineză a decis să realizeze un terminal sub brand propriu. Nu numai că este mai interesant decât ceea ce a avut de arătat Alcatel la această ediție de IFA, dar se pare că TCL PLEX (așa se numește noul smartphone) va fi disponibil și în Europa. Și pentru că are și un preț atractiv, am considerat că merită câteva clipe din atenția noastră.

TCL PLEX

TCL PLEX este construit în jurul unui display LCD de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+, prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală de 24 megapixeli. Ecranul împrumută din tehnologia pe care TCL o deține pe zona de televizoare, acolo unde activează de ceva vreme pe piața din China și propune NXTVISION, pentru un contrast mai bun.

TCL PLEX

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 675, combinat cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, ce poate fi extinsă prin microSD.

Pe spate, TCL PLEX are un sistem de trei camere foto, dispuse orizontal împreună cu cele două flash-uri, evidențiate printr-o dugă pe toată lățimea carcasei. Un design interesant, cu aspect premium. Senzorul principal este de 48 megapixeli, cel de-al doilea, un ultra-wide, este de 16 megapixeli, iar cel de adâncime este de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfață proprietară peste el, iar acumulatorul are o capacitate de 3820 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W. Pe spate avem și un cititor de amprentă digitală.

Dacă amintim și butonul hardware suplimentar, care poate fi configurat după placul utilizatorului (cu funcții distincte la o apăsare scurtă, două scurte sau una lungă), dar și integrarea printr-o aplicație dedicată cu televizoarele aceluiași producător, cred că avem un produs destul de interesant.

Un telefon care va ajunge și în Europa (declarații oficiale) și care are un preț de vânzare de 330 euro. Pare un preț competitiv, cel puțin la prima vedere. Sper să am ocazia să pun mâna pe TCL PLEX.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep