HomeMobileAndroidStreet View este acum un layer dedicat in Google Maps de Android

Street View este acum un layer dedicat in Google Maps de Android

În Google Maps de Android găsiți acum un layer pentru Street View.
În Google Maps de Android găsiți acum un layer pentru Street View.

În urmă cu ceva vreme să semnalam faptul că în Google Maps se poate folosi opțiunea AR pentru orientare, traseul de navigație fiind văzut prin intermediul camerei foto. Azi am observat că în lista de layer-e din Google Maps a apărut Street View.

Este pentru prima dată când Google pune la dispoziția utilizatorilor un mod direct de explorare aceasta direct din Google Maps. Așa ceva a existat de mai multă vreme, însă ceva mai greu de activat – era nevoie să se pună omulețul Google pe o anumită stradă și dacă exista informație Street View, ea era afișată. Acum lucrurile sunt mult mai simple, tot ce aveți de făcut este să apăsați pe Street View și să beneficiați de această facilitate.

În plus pot fi văzute rapid străzile pe care a trecut măcar o dată mașina Google și informația cu imaginile 360 există în sistem. Apăsați pe locația dorită și automat Google Maps vă va afișa imaginile.

E o chestie faină, care vine să completeze lista tot mai lungă de facilități date de Google gratuit în Google Maps. La mine e disponibilă în acest moment în Google Maps versiunea 10.23.4.

Dacă nu vedeți încă opțiunea în lista de layer-e, faceți rapid update la Google Maps și încercați din nou.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep