HomeFeaturedFocusOppo a prezentat o incarcare rapidă SuperVOOC Fast Charge 2.0 de 65W

Oppo a prezentat o incarcare rapidă SuperVOOC Fast Charge 2.0 de 65W

Oppo 65W

Demonstrația a fost făcută pe viitorul flagship Oppo Reno Ace, care va fi primul telefon al companiei care va integra această nouă tehnologie. Încărcarea ultra rapidă de 65W, care poartă denumirea SuperVOOC Fast Charge 2.0 este capabilă să umple un acumulator de 4000 mAh în doar 30 de minute. Mai interesant mi se pare că în doar 5 minute acumulatorul se încarcă de la 0 la 27%, ceea ce salvează utilizatorul din multe situații neplăcute.

Fără să pot să dau prea multe detalii tehnice, Oppo afirmă că a inclus nu mai puțin de cinci măsuri de siguranță pentru ca această încărcare ultra rapidă să nu producă accidente. Situația de acum câțiva ani cu Galaxy Note încă nu a fost uitată.

În paralel, compania chineză a arătat și o tehnologie Wireless VOOC Flash Charge de 30W. Nu s-a specificat foarte clar dacă și ea va fi integrată pe noul Reno Ace, dar a reușit să încarce wireless un acumulator de 4000 mAh în 80 de minute. Aici riscul de atingere a unor temperaturi ridicate este și mai mare, însă cei de la Oppo au dat asigurări că incidentele neplăcute au fost prevenite cu măsuri de siguranță.

Șansele ca noi, utilizatorii din România, să ne bucurăm de aceste tehnologii proprietare Oppo prea curând, sunt destul de mici. Însă cred că acesta este viitorul în industria de smartphone. Urmează alți producători, unii prezenți oficiali și pe piața locală, care vor dezvolta tehnologii similare. Important este că primul pas a fost deja făcut.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep