HomeFeaturedFocusOppo A9 (2020) anuntat oficial, mid-range cu trasaturi interesante

Oppo A9 (2020) anuntat oficial, mid-range cu trasaturi interesante

Oppo A9 (2020)

Iată că lansarea oficială a venit mai repede decât anticipam, induși în eroare și de denumirea terminalului. Oppo A9 (2020) a văzut lumina zilei și propune câteva specificații care contrastează între ele, făcând destul de greu de stabilit locul în care poate fi plasat acest telefon. Una peste alta, însă, avem un preț de aproximativ 200 de euro, valabil ce-i drept pentru piețele asiatice, la care dispozitivul poate fi atractiv.

Oppo A9 (2020)

Pe de-o parte, avem un acumulator de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă și funcții de reverse charging. Plus un display (6,5 inchi) cu margini extrem de înguste și notch în formă de picătură, o memorie RAM de 8 GB și un sistem de patru camere foto pe partea din spate. Deși am văzut că numărul mare de camere nu garantează fotografii reușite, îl trecem totuși la plusuri.

Pe de altă parte, avem doar o rezoluție HD+ a ecranului și un chipset Qualcomm Snapdragon 665, care pare cam slab pentru o memorie RAM de 8 GB. Noroc că există și o versiune cu doar 4 GB de RAM.

Capacitatea internă de stocare este aceeași, de 128 GB. Și poate fi extinsă prin microSD. Sistemul de patru camere de pe spate are un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și încă doi de câte 2 megapixeli fiecare. Nimic impresionant! Camera frontală este de 16 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața specifică Oppo peste el.

Așa cum spuneam, specificații ce par luate de pe două telefoane. Dar care ar putea cuceri ceva utilizatori dacă este țintit cum trebuie. De reținut că terminalele Oppo pot fi accesate și din România, chiar dacă nu pe canale tocmai oficiale.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep