HomeFeaturedFocusPrimele detalii despre Honor V30 5G

Primele detalii despre Honor V30 5G

O fotografie cu telefonul în “carne și oase” și câteva detalii tehnice încep să ne contureze imaginea lui Honor V30 5G, viitorul flagship pe care Huawei îl va scoate sub brandul Honor pe care îl deține. Situația producătorului chinez nu este foarte roză, având în vedere relația cu Google și lipsa serviciilor de pe ultimele terminale lansate, dar este de lăudat faptul că Huawei nu se predă și merge mai departe cu produsele sale, pentru a nu-și dezamăgii fanii. Și faptul că Huawei Mate 30 Pro domină topul DxOMark este cea mai recentă dovadă în acest sens.

Revenind la Honor V30 5G, vedem din fotografie că va avea un sistem frontal dual camera. Cele două camere vor fi integrate într-un decupaj în ecran, pe modelul Galaxy S10 Plus. Tot din imagine rămân cu impresia că ecranul are marginile laterale ușor curbate.

Aș merge destul de tare pe această idee, de laterale curbate. Însă chiar și dacă ecranul este plat, se remarcă marginile sale extrem de înguste. Inculsiv cea de jos, bărbia, cum mai este ea numită, este foarte îngustă. Nu s-au făcut compromisuri la nivel de design.

Dacă se respectă calendarul de până acum al lansărilor companiei chineze, Honor V30 5G (care cel mai probabil va avea denumirea comercială de Honor View 30 5G) ar trebui să vadă lumina zilei undeva spre finalul anului. Așa că mai este suficient timp să începem să aflăm și detaliile sale tehnice.

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep