HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A70s prezentat oficial, mid-range atractiv

Samsung Galaxy A70s prezentat oficial, mid-range atractiv

Samsung Galaxy A70s

Este genul ăla de telefon care devine atractiv mai ales în ofertele operatorilor de telefonie mobilă, acolo unde se bucură de ceva subvenții. Pentru că Samsung Galaxy A70s nu pare tocmai ieftin, chiar dacă își cam merită banii. Arată bine și costă aproximativ 410 dolari (sau 440 dolari, în funcție de versiunea de memorie). Specificațiile sunt bune, însă acest buget lasă loc de alternative. Însă când vorbim despre ofertele operatorilor, acolo unde prețul ar putea să fie mai interesant, se schimbă perspectiva.

Samsung Galaxy A70s este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,7 inchi și rezoluție fullHD+. Marginile foarte înguste și notch-ul în formă de picătură conferă un aspect elegant terminalului. Aspect care este continuat și pe partea din spate, construită din sticlă și cu un model interesant. Tot la nivel de ecran merită să amintim faptul că senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în display.

Samsung Galaxy A70s

La interior avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Care, la nevoie, poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Pe partea din spate Samsung Galaxy A70s vine cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este noul Bright GW1 de 64 megapixeli al producătorului coreean. Este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli.

Un acumulator de 4500 mAh care oferă suport pentru încărcare rapidă de 25W și un Android 9.0 Pie cu OneUI peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Samsung Galaxy A70s este deja disponibil pe piața din India, însă se așteaptă o disponibilitate globală pentru el, în cel mai scurt timp, chiar dacă nu au fost oferite prea multe detalii de ordin comercial.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep