iOS 13.1.2 și iPadOS 13.1.2 sunt disponibile pentru download.

Când ne gândeam că Apple nu poate să se facă și mai tare de râs, americanii ne contrazic: al treilea patch de iOS și iPadOS (13.1.2) tocmai ce a fost lansat. Ieri vă spuneam că iOS 13.1.1 vine să repare problemele majore detectate în iOS și neacoperite în iOS 13.1.1 și mă gândeam că cel puțin pentru moment situația se va repara.

Ei bine, nu e deloc așa. Apple ține morțiș să ne arate că poate să coboare și mai jos, devenind de râsul curcilor: nu e în stare să repare problemele nici în al doilea patch și acum încearcă cu al treilea. Și în acest moment nu sunt deloc sigur că nu vor mai apărea și altele – deja am citit că pe aparate cu Touch ID această modalitate de autentificare nu merge. Deci probabil că un iOS 13.1.3 e pe drum.

Ca să nu o mai lungim, iOS și iPadOS 13.1.2 sunt disponibile pentru download imediat. În iOS 13.1.2 apar:

  • iCloud Backup nu arată cum trebuie bara de progres și acum ar trebui să fie reparată problema
  • Reparate ceva probleme asociate Camerei foto
  • Se poate activa blițul
  • reparată o problemă legată de menținerea parametrilor de calibrare pentru ecran
  • E reparată o problemă ce ducea la deconectarea Bluetooth pe anumite mașini
  • fixată imposibilitatea de a folosi shortcuts de pe HomePod

Deja e prea târziu să vă gândiți dacă mai faceți sau nu update-ul: dacă sunteți pe iOS 13, atunci va trebui neapărat să puneți și 13.1.2 și să sperați că cel puțin pentru moment lucrurile se vor stabiliza.

4 COMENTARII

  1. Fan boys and girls Apple (oitele cum i-a numit Samsung) deja vin cu parere ca lumea e plina de hateri si ce face Apple este un exemplu de urmat, continuous delivery 🙂 nu “ca cei de la Microsoft care le aduna si asteapta o anumita data sa trimita patch-ul cumulativ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here