HomeFeaturedFocusSamsung a relansat oficial Galaxy Fold

Samsung a relansat oficial Galaxy Fold

Galaxy Fold

Producătorul coreean a revenit cu conceptul de telefon cu ecran pliabil, după ce versiunea inițial prezentată s-a dovedit a avea probleme. Consider, ca o scurtă paranteză, că soluția de a retrage unitățile de test lansate pe piață și de a relansa modelul după ce au fost înlăturate toate problemele, a fost cea mai fericită soluție din partea companiei. Samsung a demonstrat și atunci când a avut probleme cu acumulatorii de pe Note că știe să își asume greșelile și că are puterea să își revină după asemenea sincope. Și-au revenit ei după tot scandalul cu acumulatorii, așa că acum nu cred că au fost prea tare afectați de problemele avute inițial de Galaxy Fold.

Oricum, aceste probleme par să fi fost rezolvate. Și mai mult, ca să justifice așteptarea și ca să ofere ceva în plus fanilor (dar și ca să vină cu un flagship complet pentru momentul actual și pentru prețul pretins), Samsung Galaxy Fold oferă acum și suport pentru conectivitatea 5G. Un feature care inițial nu era disponibil. E cam greu să propui un terminal de 2000 de euro care să nu fie actualizat la ultimele cerințe ale pieței.

În rest nu se schimbă absolut nimic la configurația lui Galaxy Fold. Cu excepția acumulatorului, care este o idee mai mic (de la 4380 la 4235 mAh), probabil ca să facă loc modemului 5G. Rămân aceleași specificații de top, cu Snapdragon 855, 12 GB de RAM, 512 GB de memorie internă și un număr total de șase camere foto.

Pachetul vine acum și cu un soi de husă de protecție de cauciuc, asta chiar dacă problemele inițiale au fost rezolvate. Ecranul nu mai capătă acea dungă după o utilizare mai îndelungată, iar folia de protecție nu mai riscă să fie dezlipită accidental, pentru că acum are marginile prinse sub carcasa telefonului.

De mâine Samsung Galaxy Fold este disponibil în țara natală. Sunt anunțate și piețe din Europa (Germania, Franța sau Marea Britanie)  care vor intra în primul val de disponibilități.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep