HomeMobileAndroidTutorial: cum folosesti 3D Scanner pe Samsung Galaxy Note 10 Plus

Tutorial: cum folosesti 3D Scanner pe Samsung Galaxy Note 10 Plus

Aplicația 3D Scanner e disponibilă oficial în Galaxy Store și poate fi instalată și folosită pe Samsung Galaxy Note 10 Plus.
Aplicația 3D Scanner e disponibilă oficial în Galaxy Store și poate fi instalată și folosită pe Samsung Galaxy Note 10 Plus.

De câteva zile aplicația 3D Scanner este disponibilă oficial în Samsung Galaxy Store și pentru că se poate instala și folosi pe Galaxy Note 10 Plus (teelefon ce poate fi găsit în oferta Orange și venit la noi în teste prin intermediul programului Orange Smartphone Tester) m-am gândit să vă spun cum se poate face asta.

Pentru cine nu știe, 3D Scanner este o aplicație ce pune în valoare camera 3D ToF de pe Galaxy Note 10 Plus și permite crearea de modele 3D din mediul înconjurător, folosind doar camera foto. Se poate instala urmând link-ul acesta.

Cum se folosește 3D Scanner?

Păi e simplu: după ce ați instalat 3D Scanner, lansați aplicația. Apăsați apoi pe butonul din partea de jos, sub forma unui cub și o să vedeți că pe ecranul smartphone-ului apare un oval de culoare roșie.

Încadrați modelul pe care vreți să îl scanați, apăsați butonul de înregistrare și rotiți-vă în jurul său de câteva ori pentru a permite aplicației să preia cât mai multe date. Este important să cuprindeți cât mai multe unghiuri și să aveți grijă să nu fie și alte obiecte în cadru.

Samsung recomandă scanarea cu smartphone-ul la o distanță de 20-80 de cm de obiect.

Când considerați că ați înregistrat suficient de bine modelul, apăsați pe butonul de stop și așteptați ca aplicația să genereze modelul virtual.

După câteva secunde el va fi gata și direct din interfața 3D Scanner poate fi explorat. Dacă vă place, salvați-l local sub forma unui GIF animat și apoi folosiți-l în aplicațiile de mesagerie sau cele de social media. E un mod interesant de a încerca să surprindeți altfel lumea din jur.

Un iepuraș virtual făcut în mai puțin de un minut de fetele mele folosind 3D Scanner.

Baftă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep