HomeFeaturedFocusSharp AQUOS zero2, noul flagship al companiei japoneze

Sharp AQUOS zero2, noul flagship al companiei japoneze

Sharp AQUOS zero2

Sharp AQUOS zero2 tocmai a fost prezentat și devine noul vârf de gamă al producătorului japonez. Este un terminal elegant și puternic, care însă s-ar putea să nu aibă șanse prea mari să ajungă și în Europa. Nu se știe însă niciodată cum pot evolua lucrurile, așa că am decis că nu strică să îi acordăm câteva minute. Până la urmă este un flagship, merită clipa sa de glorie.

Sharp AQUOS zero2

Sharp AQUOS zero2 se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB (UFS 3.0). Asta lămurește din start statul său de terminal de top.

Adăugăm aici și ecranul de OLED 6,4 inchi curbat pe margini, care integrează cititorul de amprentă și este prevăzut cu un notch mic în formă de picătură în partea de sus. Rezoluția este fullHD+, însă partea cea mai intrigantă legată de display este rata de refresh de 240 Hz.

Camera frontală este de 8 megapixeli, iar pe spatele lui Sharp AQUOS zero2 găsim un sistem de două camere foto. Senzorul principal este de 12 megapixeli, iar cel de-al doilea este un ultra-wide de 20 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3130 mAh, iar sistemul de operare este Android 10.

Sharp AQUOS zero2 se mândrește și cu certificări din categoriile IPX5/IPX8/IP6X, dar mai ales cu faptul că la 143 de grame este cel mai ușor telefon din categoria sa de dimensiune.

Sharp AQUOS zero2

Telefonul va fi pus în vânzare în decembrie și deocamdată nu se cunoaște un preț pentru el. Sharp a mai prezentat oficial și modelele AQUOS sense3 și AQUOS sense3 plus, dar, având în vedere șansele mici de a le vedea prin Europa, nu mai insistăm și asupra lor.

via Sharp  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep