HomeFeaturedFocusHuawei Mate 30 Pro stabileste un nou record in testul DxOMark pentru...

Huawei Mate 30 Pro stabileste un nou record in testul DxOMark pentru cea mai buna camera foto

Huawei Mate 30 Pro reușește cel mai bun scor din DXOMark pentru camera foto: 131 de puncte, trecând în fața lui Samsung Galaxy 10+ cu patru puncte.
Huawei Mate 30 Pro reușește cel mai bun scor din DXOMark pentru camera foto: 131 de puncte, trecând în fața lui Samsung Galaxy 10+ cu patru puncte.

DxOMark a publicat recenzia pentru noul Huawei Mate 30 Pro și oficial avem un nou campion pe zona camerelor foto de pe smartphone. Mate 30 Pro reușește să obțină 131 de puncte pentru fotografie, cel mai bun punctaj dat vreodată de DxOMark.

Mate 30 Pro a fost notat folosind noul barem care include puncte pentru camera ultra wide și modul de fotografiere pe noapte, unde are și cel mai bun scor de până acum. Și pe partea de zoom s-a descurcat bine, hardware-ul său oferind doar opțiuni 3x față de 5x din P30 Pro. Nu stă la fel de bine și pe partea ultra wide.

Mate 30 Pro se descurcă bine și pe partea video, unde a obținut 100 de puncte, scor mai mic decât cel al lui Note10+, pentru că nu are opțiune de înregistrare video HDR. În rest face o figură bună pentru stabilizare, focus automat.

La selfie stă binișor, ajungând în TOP 5 cu 93 de puncte, în fața lui P30 Pro și a lui Pixel 3.

Una peste alta, la fel cum am văzut și la prezentarea oficială, Mate 30 Pro pare mai degrabă o cameră foto decât un smartphone. Și nu cred că treaba asta e neapărat un lucru rău!

Dacă vreți să analizați în detaliu rezultatele testului DxOMark o puteți face aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep