HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi 8A anuntat oficial, autonomie mare si pret mic

Xiaomi Redmi 8A anuntat oficial, autonomie mare si pret mic

Xiaomi Redmi 8A

Chiar dacă nu prea impresionează nici la nivel de construcție și nici cu specificațiile sale tehnice, noul Xiaomi Redmi 8A are două mari argumente în fața potențialilor săi cumpărători. Un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh, mult peste medie, care cel puțin în teorie ar trebui să asigure o autonomie mai mult decât îndestulătoare pentru utilizatorul mediu de Android și un preț de aproximativ 90 dolari (valabil pe piața din India deocamdată), care îl transformă într-un candidat puternic în ochii celor care caută un telefon în jurul valorii de 100 de dolari.

Xiaomi Redmi 8A

Xiaomi Redmi 8A este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 439. Are o capacitate internă de stocare de 32 GB (care poate fi extinsă prin microSD) și o memorie RAM de 2 GB. Există și o versiune cu 3 GB de RAM, care are un preț de aproximativ 100 dolari. Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display IPS de 6,22 inchi și rezoluție HD+. Ecranul este prevăzut cu un notch în formă de picătură și este protejat cu Gorilla Glass 5.

Pe spate avem o singură cameră foto, de 12 megapixeli (senzor Sony IMX363). Nu există cititor de amprentă digitală, funcțiile de securizare a dispozitivului sunt preluate de Face Unlock, care folosește camera frontală de 8 megapixeli.

Xiaomi Redmi 8A

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu MIUI 10 peste el, dar este promis un update la noul MIUI 11.

Acumulatorul de 5000 mAh al lui Xiaomi Redmi 8A suportă încărcare rapidă de 18W. Telefonul va fi disponibil în negru, roșu sau albastru și are o certificare P2i (de tip splash proof). Va fi pus în vânzare săptămâna viitoare, în primă fază în India.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep