HomeFeaturedFocusVivo V17 Pro prezentat oficial, mid-range cu pretentii

Vivo V17 Pro prezentat oficial, mid-range cu pretentii

Vivo V17 Pro

Noul Vivo V17 Pro face parte din categoria telefoanelor mid-range, în special din cauza (da, am pus din cauza, nu datorită) chipset-ului, care nu este vârful de gamă. Dar chiar și așa performanțele sale sunt cu mult peste nevoile unui utilizator mediu de Android. Este așa zisul premium mid-range, cu aspect modern, elegant, cu configurație peste medie, dar cu un preț ceva mai accesibil.

Încă de la nivel de design este vizibilă această catalogare. Avem un display Super AMOLED de 6,44 inchi, cu rezoluție fullHD și aspect 20:9. Nederanjat de notch-uri sau orificii, pentru că sistemul dual camera frontal este integrat într-un mecanism de tip pop-up. Tot acolo găsim și difuzorul, dar și un flash pentru selfie-uri în condiții de lumină slabă. Ecranul integrează și cititorul de amprentă, pentru ca tacâmul să fie complet.

Cele două camere foto frontale, dacă tot am apucat-o în direcția asta, sunt de 32 megapixeli și de 8 megapixeli (ultra-wide). Iar flash-ul integrat în modulul pop-up lucrează împreună cu anumite funcții software la obținerea unor autoportrete digitale în condiții slabe de lumină.

Vivo V17 Pro

Tot la nivel de abilități foto, pe spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli (Sony IMX582). Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un telephoto de 13 megapixeli (zoom optic 2x) și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4100 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W.

La interior, Vivo V17 Pro se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Vivo V17 Pro

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața proprietară Funtouch OS 9.1 peste el. Avem aici Game Mode și Multi Turbo, pentru experiențe mai cursive în zona de gaming.

Vivo V17 Pro debutează în India la un preț de aproximativ 380 euro, însă este anunțată și disponibilitatea pe alte piețe. Să vedem cât de repde devine accesibil și din Europa.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep