HomeFeaturedFocusLenovo Carme lansat oficial, smartwatch ieftin cu suficiente functii

Lenovo Carme lansat oficial, smartwatch ieftin cu suficiente functii

Lenovo Carme

O lansare ceva mai ciudată pentru compania chineză, care nu este foarte activă pe segmentul wearables. Lenovo Carme a fost prezentat oficial. Este un ceas smart al cărui principal argument de vânzare este prețul extrem de accesibil, de aproximativ 50 de dolari. Bani pentru care primim destule funcții. Aspectul fizic poate fi discutat, pare cam bădăran, dar este o apreciere subiectivă. Oricum, arată mai bine în fotografiile de presă generate pe calculator decât în cele reale. Până la urmă, dacă își face treaba, mai ales din perspectiva monitorizării activităților sportive, pot fi trecute cu vederea eventualele detalii de design care nu plac ochiului.

Lenovo Carme

Din punct de vedere tehnic, Lenovo Carme este construit în jurul unui display touch IPS de 1,3 inchi și formă pătrată, protejat cu sticlă 2.5D. Acumulatorul promite o autonomie de până la 7 zile, deși nu este specificată capacitatea sa. Nici asupra chipset-ului sau memoriei nu prea se face lumină, informațiile par imposibil de găsit. Știm că smartwatch-ul are o certificare IP68, care permite monitorizarea înotului.

Avem senzor pentru măsurarea pulsului, monitorizarea somnului, pedometru. Lenovo Carme pretinde că poate monitoriza și oferi statistici despre activități sportive ușor nepotrivite pentru acest segment de dispozitive inteligente: fotbal, baschet și chiar badminton. Nu prea reușesc să intuiesc ce fel de statistici îți poate oferi un ceas de 50 de dolari despre partida ta de badminton, dar cine știe ce surprize plăcute poate oferi acest ceas.

Lenovo Carme este compatibil atât cu dispozitive Android, cât și cu iPhone-urile. Știe să preia notificări de pe telefonul asociat și îndeplinește toate funcțiile unui ceas smart uzual.

La nivel de design, avem două opțiuni de curea, ambele din cauciuc. Un verde kaki și negru. Keep it simple!

Lenovo Carme a fost deja pus în vânzare pe piața din India (cred că și numele are de-a face cu această piață), fără să fie oferite detalii despre o posibilă disponibilitate globală.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep