HomeFeaturedFocusiOS 13.1 disponibil oficial, faceti rapid update-ul!

iOS 13.1 disponibil oficial, faceti rapid update-ul!

După problemele majore generate de lansarea prematură a unui iOS 13 netestat complet, Apple vine cu un prim pachet de update-uri pe care trebuie neapărat să îl instalați rapid via iOS 13.1.
După problemele majore generate de lansarea prematură a unui iOS 13 netestat complet, Apple vine cu un prim pachet de update-uri pe care trebuie neapărat să îl instalați rapid via iOS 13.1.

Săptămâna trecută vă spuneam că Apple a lansat iOS 13 în întâmpinarea momentului în care iPhone 11 va ieși pe piață și tot atunci vă spuneam că seria de lansări de produse cu probleme continuă. Nu m-am înșelat, utilizatorii raportând aproape imediat o grămadă de probleme frustrante, de la imposibilitatea de a juca PUBG, la erori grosolane de afișare a informației, imposibilitatea de folosi clientul de email șamd.

Măcar Apple s-a mișcat ceva mai repede și forțată de împrejurări vine cu un iOS 13.1 cu aproape o săptămână mai repede decât data preconizată de lansare (30 septembrie). Update-ul are puțin sub 500 MB și repară o listă foarte lungă de probleme, inadmisibil de lungă pentru un sistem de operare nou, la care în teorie s-a lucrat serios.

Pachetul nu repară numai numărul imens de bug-uri, dar vine și cu chestii noi – una dintre ele este o optimizare pentru AirDrop care permite folosirea mai simplă a serviciului datorită implementării mai bune a API-ului care citește direcția de orientare din senzorii smartphone-ului și a capabil să ”vadă” către ce dispozitiv se dorește trimiterea de fișiere.

În Maps se pot trimite timpii estimați de ajungere la destinație, Battery Health ar trebui să nu mai genereze erori și să închidă aiurea smartphone-ul.

Și peste toate astea vin patch-urile pentru problemele de performanță și securitate. Am instalat de aseară iOS 13.1 pe iPhone X și lucrurile par să stea ceva mai bine – bug-ul de afișare din Mail a dispărut.

Dacă vă interesează, lista completă cu problemele reparate în iOS 13.1 poate fi consultată aici. În timp ce o parcurgeți dați și drumul la update dacă nu ați făcut încă treaba asta – e mult mai sigur!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep