HomeFeaturedFocusCel mai nou clip al Selenei Gomez a fost filmat cu un...

Cel mai nou clip al Selenei Gomez a fost filmat cu un iPhone 11 Pro

Cel mai nou episod din seria Shot on iPhone o are ca protagnistă pe Selena Gomez și ultimul ei clip  ”Lose You to Love Me” .
Cel mai nou episod din seria Shot on iPhone o are ca protagnistă pe Selena Gomez și ultimul ei clip ”Lose You to Love Me” .

Sophie Muller, Regizorul celui mai nou clip al Selenei Gomez ”Lose You to Love Me”, a folosit un iPhone 11 Pro pentru înregistrarea video, alb negru. Videoclipul a fost lansat ieri și are doar 368775 vizualizări.

Muller a mai lucrat și cu alți artiști, printre care Coldplay, Beyonce. Mă gândesc că dacă citiți știrea asta înseamnă că nu sunteți neapărat un fan Selena Gomez și vă interesează mai mult detaliile legate de performanța iPhone 11 Pro în filmare. După cum se poate observa, Muller a mers pe un format alb negru, în care micile detalii se estompează. Tototdată, Selena Gomez se uită direct în obiectiv, de la o distanță apropiată, comportament pe care îl vedeți deja la majoritatea vloggerilor, publicul țintă al Apple cu noul iPhone 11 Pro.

Alt element reprezentativ este calitatea materialului în condiții de iluminare slabă a videoclipului Selenei Gomez. Cu alte cuvinte Apple a creat foarte bine reclama mascată în care arată ce se poate face cu un iPhone, materializată în campania ”Shot on iPhone” despre care v-am mai povestit aici.

Cum vi se pare ideea Apple și ce părere aveți despre videoclip?

via COM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep