HomeFeaturedFocusMeizu 16T prezentat oficial, trasaturi de flagship la pret foarte bun

Meizu 16T prezentat oficial, trasaturi de flagship la pret foarte bun

Meizu 16T

Am încercat o caracterizare cât mai rapidă și exactă a nou lansatului Meizu 16T. Un terminal care propune specificații tehnice demne de un vârf de gamă, la un preț extrem de competitiv. Mai rămâne ca telefonul să ajungă să fie disponibil pe cât mai multe piețe occidentale, inclusiv din Europa. Și, dacă se poate, prin intermediul unor canale cât de cât oficiale. Nu de alta, dar doritorii de telefoane de pe piața din China au destule alternative de a le accesa. Doar culoarea acestora diferă, iar nouă ne plac cele cât mai apropiate de alb.

Revenind la Meizu 16T (că am cam deviat discuția), telefonul este construit în jurul unui ecran OLED de 6,5 inchi și rezoluție 2232 x 1080 pixeli (aspect 18,5:9). Ecranul integrează cititorul de amprentă și, mai mult, nu este deranjat de orificii sau notch-uri. Însă marginea superioară este ceva mai groasă, pentru a putea găzdui camera foto frontală. De aici și aspectul ușor pătrățos pentru tendințele actuale.

Meizu 16T

La interior tonul este dat de un chipset Qualcomm Snapdragon 855. Acesta vine însoțit de mai multe configurații de memorie, care trebuie atent alese, pentru că nu există slot microSD. Prima versiune are memorie RAM de 6 GB și stocare internă de 128 GB, cea de-a doua are 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă, iar cea de top propune o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Meizu 16T

Pe partea din spate, Meizu 16T propune un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 12 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Un acumulator de 4500 mAh, care oferă suport pentru încărcare rapidă de 18W și un Android 9.0 Pie cu interfața proprietară Flyme 8 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Meizu 16T are un preț de vânzare care pornește de la aproximativ 280 dolari și ajunge până la 350 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă. Este deja disponibil pe site-ul oficial al companiei.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep