HomeFeaturedFocusDJI Mavic Mini este o mini drona ce poate zbura 30 de...

DJI Mavic Mini este o mini drona ce poate zbura 30 de min si inregistra 2.7K

Cea mai nouă dronă DJI Mavic Mini poate zbura până la 30 de minnute și înregistra în format 2.7K.
Cea mai nouă dronă DJI Mavic Mini poate zbura până la 30 de minnute și înregistra în format 2.7K.

E oficial: DJI a prezentat cea mai mică dronă din portofoliul său, Mavic Mini, cu o autonomie de până la 30 de minute și suport înregistrare 2.7K cu stabilizare pe trei axe. După cum spuneam săptămâna trecută, DJI Mavic Mini vine să completeze oferta DJI de drone, fiind o alternativă interesantă pentru DJI Spark.

Mavic Mini cântărește doar 249 de grame, se poate plia cât să încapă în palmă și beneficiază de majoritatea specificațiilor asociate puternicelor drone DJI. Important este că datorită dimensiunii sale nu are nevoie de înregistrare FAA, deci poate fi folosită fără restricții.

Mavic Mini poate fi controlată de la o distanță de până la 4KM, o distanță impresionantă pentru o dronă de mici dimensiunii. Are GPS și senzor în partea inferioară nu și cei laterali pentru evitarea obstacolelor. Din câte am văzut până acum, zboară destul de stabil chiar și în zonele cu vânt puternic.

Primele review-uri sunt încurajatoare, Mavic Mini fiind drona perfectă pentru majoritatea fotografilor și pasionaților de video:

Așa că dacă vă tentează un cadou interesant, Mavic Mini e opțiunea potrivită. Deja au pornit rezervările, prețul pentru versiunea de bază DJI Mavic Mini este de 399 USD (plus taxe), iar pentru pachetul complet cu controller, protecție de elice și trei baterii plus încărcător este de 499 USD. Livrările încep din 11 noiembrie, suficient să prindeți o dronă pentru cadoul de sărbători.

Detalii aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep