HomeFeaturedFocusHonor 9X lansat oficial la nivel global

Honor 9X lansat oficial la nivel global

Honor 9X

Este un alt Honor 9X, nu cel prezentat cu ceva vreme în urmă pentru piața din China. Semn că cei de la Huawei au intrat în criză de idei cu sistemul de denumiri pentru Honor. Un telefon diferit, pentru care compania chineză își asumă o disponibilitate globală încă de la lansare. Cu câteva modificări la nivel de hardware, dar cu informații comerciale incomplete. Încă nu se știe cât va costa și pe care piețe europene va fi disponibil. Și în ce configurații de memorie. Să spunem totuși, cel puțin până la proba contrarie, că important este că se va găsi pe multe piețe europene.

Honor 9X

Noul Honor 9X este echipat cu un chipset nou, Kirin 710F, și vine, cel puțin în primă fază, cu o singură configurație de memorie, 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Probabil că ulterior vor apărea și alte versiuni pe anumite piețe, dacă va exista cerere. Oricare ar fi varianta aleasă, utilizatorul are la dispoziție și un slot microSD.

Ecranul este un IPS de 6,59 inchi și rezoluție fullHD+. Nu este brăzdat de notch-uri sau orificii. Camera foto frontală este integrată într-un orificiu de tip pop-up. Se obține astfel un screen-to-body ratio (declarat) de 91%.

Pe partea din spate, Honor 9X propune un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate este locat și cititorul de amprentă.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 10W completează o listă de specificații tehnice care ar putea să arate chiar bine dacă ar fi pusă în valoare de un preț atractiv. Însă aceasta este o informație pe care deocamdată nu o avem la nivel oficial. Zvonurile spun 299 euro, care pare puțin cam mult.

Honor 9X

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep