HomeFeaturedFocusMoto G8 Plus anuntat oficial, mid-range atractiv disponibil si in Europa

Moto G8 Plus anuntat oficial, mid-range atractiv disponibil si in Europa

Moto G8 Plus

Prima apariție din noua serie G8 de la Motorola tocmai a avut loc. Moto G8 Plus (care ar trebui să fie vârful acestei familii de smartphone) tocmai a fost anunțat oficial. Dincolo de specificațiile decente și de un preț cinstit, mă bucură vestea că telefonul va fi disponibil și în Europa, încă din prima fază. Și piața din România s-a bucurat de atenție la ultimele apariții de telefoane de la Motorola, sper că obiceiul va fi păstrat.

Moto G8 Plus este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 665 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Aceasta din urmă va putea fi extinsă prin microSD.

În față găsim un display IPS de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+, prevăzut cu un notch în partea de sus, pentru camera foto frontală de 25 megapixeli.

Pe partea din spate, Moto G8 Plus are un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 16 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă, cu logo-ul Motorola peste el.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 18W și un Android 9.0 Pie destul de curat completează lista cu detalii care merită amintite.

Prețul vehiculat pentru Moto G8 Plus, valabil pentru Europa, este de 270 euro. Destul de cinstit, însă aș da un verdict final după un review și după ce văd un preț recomandat pentru România.

via TheVerge

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep