Surface Duo va avea o camera foto de calitate

0
Microsoft promite o cameră foto de calitate pentru Surface Duo.
Microsoft promite o cameră foto de calitate pentru Surface Duo.

Se pare că Microsoft adoptă vizavi de Surface Duo o strategie complet diferită de cea folosită în seria Windows Phone. Adică nu spune de la început tot ce poate să facă acest produs, iar unul dintre detaliile pe care nu le-a dezvăluit oficial la lansare este cel legat de camera foto. Deocamdată detaliile sunt puține.

Săptămâna aceasta, cu ocazia evenimentului Surface din Berlin, modelul Duo folosit pentru prezentare nu avea camera foto principală, în contradicție cu ceea ce am văzut la lansarea din 2 octombrie. E puțin probabil ca Microsoft să lanseze un smartphone, chiar și pliabil, fără o cameră foto principală. Automat au apărut întrebările și răspunsul din partea Microsoft (Panos Panay) a venit prompt: ”lucrăm să aducem o cameră de calitate (world class)”.

Care poate fi motivul pentru atâta secretomanie? Păi probabil că și-au dat seama că alegerea pentru camera foto folosită pe modelul prezentat pe 2 octombrie și acum lucrează să aleagă un model mult mai bun. Și mă gândesc că încă nu s-a ales încă cea mai bună soluție.

via WindowsArea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here