HomeFeaturedFocusSurface Duo va avea o camera foto de calitate

Surface Duo va avea o camera foto de calitate

Microsoft promite o cameră foto de calitate pentru Surface Duo.
Microsoft promite o cameră foto de calitate pentru Surface Duo.

Se pare că Microsoft adoptă vizavi de Surface Duo o strategie complet diferită de cea folosită în seria Windows Phone. Adică nu spune de la început tot ce poate să facă acest produs, iar unul dintre detaliile pe care nu le-a dezvăluit oficial la lansare este cel legat de camera foto. Deocamdată detaliile sunt puține.

Săptămâna aceasta, cu ocazia evenimentului Surface din Berlin, modelul Duo folosit pentru prezentare nu avea camera foto principală, în contradicție cu ceea ce am văzut la lansarea din 2 octombrie. E puțin probabil ca Microsoft să lanseze un smartphone, chiar și pliabil, fără o cameră foto principală. Automat au apărut întrebările și răspunsul din partea Microsoft (Panos Panay) a venit prompt: ”lucrăm să aducem o cameră de calitate (world class)”.

Care poate fi motivul pentru atâta secretomanie? Păi probabil că și-au dat seama că alegerea pentru camera foto folosită pe modelul prezentat pe 2 octombrie și acum lucrează să aleagă un model mult mai bun. Și mă gândesc că încă nu s-a ales încă cea mai bună soluție.

via WindowsArea

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep